15 Temmuz Şehitleri İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okulöncesi öğretimin ve ilköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel, insanlık ilişkileri ekonomik ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir.

Misyon: Öğrencilerimizi Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okulöncesi öğretimin ve ilköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel, insanlık ilişkileri ekonomik ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: -
Saatler: 08:30-11:40 -11:40-12:40 öğle arası- 12:40-14:10
Isınma: Kömür kazanlı kalorifer sistemi
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: -

WEB - https://siverek15temmuzsehitleriilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞİRİNKUYU MAH. ŞİRİNKUYU 73 SK. 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İLK VE ORTA OKULU BLOK NO 3 SİVEREK / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Normal EğitiM

Yerleşim Yeri - Okulumuz Karacadağ Anadolu Lisesi arkasında yer almaktadır.

Ulaşım Ulaşım Özel servis ve özel araçlarla sağlanmaktadır. Okulumuzun bulunduğu bölgeye şu an için toplu taşıma hizmeti verilememektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Şanlıurfa il merkezine 90 km uzaklıkta ve Siverek ilçe merkezinde yer almaktadır.